آشپزی

راز‌های خانه‌داری؛ ترفند‌های تهیه پیازداغِ مجلسی

پنل اس ام اس هیرو

روزنامه خراسان: امروز در یکی دیگر از مطالب راز‌های خانه‌داری، قصد داریم ترفند‌های تهیه پیاز داغ مجلسی را به شما آموزش دهیم.

راز‌های خانه‌داری؛ ترفند‌های تهیه پیاز داغ

پیاز داغ با آب جوش

۱. برای تهیه پیاز داغ ابتدا باید پیاز‌ها را پوست و خلال کنید.

۲. پیاز‌های خلال‌شده را داخل آب جوش بریزید و صبر کنید تا دوباره آب به جوش بیاید و یکی دو قل بزند.

۳. پیاز‌های پخته‌شده را آبکش کنید و کنار بگذارید.

۴. برای این‌که بتوانید پیاز داغ را فریز کنید بهتر است از روغن جامد استفاده کنید.

۵. یک ساعت زمان نیاز دارید تا پیاز‌ها به خوبی خشک و ترد شود.

۶. کمی نمک به پیاز‌های داخل روغن اضافه و پیاز‌ها را سرخ کنید.

۷. پیاز‌های سرخ‌شده را درون سبد آبکش بریزید تا روغن اضافه آن‌ها خارج شود.

راز‌های خانه‌داری؛ ترفند‌های تهیه پیاز داغ

پیاز داغ با آب یخ

۱. پیاز‌ها را بشویید، پوست و خلالی خرد کنید.

۲. پیاز‌های خلال‌شده را داخل یک ظرف پر از آب یخ بریزید و ۲۰ دقیقه صبر کنید.

۳. بعد از ۲۰ دقیقه، پیاز‌ها را از آب یخ خارج کنید و داخل آبکش یا سبزی خشک‌کن بریزید تا آب اضافه آن‌ها خارج شود.

۴. خشک‌کردن پیازها، آن قدری طول نکشد که سرمای آن‌ها از بین برود.

۵. داخل یک تابه گود مقدار زیادی روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد، پیاز‌های سرد را داخل روغن غوطه‌ور کنید.

۶. مرتب پیاز‌ها را زیر و رو کنید تا به شکل یکنواخت سرخ شود.

۷. وقتی پیاز‌ها طلایی شدند، آن‌ها را به کمک کفگیر از روغن خارج کنید و داخل یک سبد آبکش بریزید تا روغن اضافه خارج شود.

شما از چه روشی برای تهیه پیازداغ مجلسی استفاده می‌کنید؟

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا