دشمنان قسم خورده ایران بار دیگر خوی ددمنشانهشان را به جهانیان نمایاندند

به گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، علی نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در پی شهادت دانشمند کشورمان «شهید محسن فخریزاده» طی پیامی نوشت: باز هم دشمنان قسمخورده ایران عزیز اسلامی که چشم دیدن عظمت و اقتدار ملت رشید ما را ندارند، در اوج ناجوانمردی و با اقدامی جنایتآمیز، یکی دیگر از دانشمندان این سرزمین را ترور و نیت پلید و خوی ددمنشانهشان را به جهانیان نمایاندند.
متن پیام به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
«شهدا در قهقهه مستانهشان و در شادی وصولشان عِندَ رَبِّهِم یُرزَقوناند» _امام خمینی (ره)
باز هم دشمنان قسمخورده ایران عزیز اسلامی که چشم دیدن عظمت و اقتدار ملت رشید ما را ندارند، در اوج ناجوانمردی و با اقدامی جنایتآمیز، یکی دیگر از دانشمندان این سرزمین را ترور و نیت پلید و خوی ددمنشانهشان را به جهانیان نمایاندند.
اینجانب با نهایت تاثر قلبی، شهادت مظلومانه زندهیاد محسن فخریزاده را که در راه صیانت از امنیت و آینده کشور به فیض شهادت نایل آمد، به محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی، ملت ولایتمدار و شهیدپرور ایران، بهویژه همکاران و خانواده بزرگوار ایشان تبریک و تسلیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال مسالت میکنم آن شهید سعید را با سید شهیدان و رهبر آزادگان جهان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) مانوس و محشور و خانواده مکرم شان را ماجور درگاه خود قرار دهد.
امید که با عنایات الهی و همت جوانان کشورمان راه پرافتخار شهید فخریزاده و دیگر شهدای علمی با صلابت تمام، پایایی یابد.
علی نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی
انتهای پیام/