پایان ناکامی شیمبا با فولاد برابر استقلال(عکس)
کد خبر: 1720246/43
زمان: 19:22
1399/08/30
بازدید: 4,229
لوسیانو مندز پریرا یا همان شیمبا مهاجم برزیلی گلزن لیگ برتر ایران امشب توانست برای اولین بار با لباس فولاد خوزستان برابر استقلال گلزنی کند.
به گزارش”آلانه” فولاد خوزستان امشب در یک بازی حساس توانست استقلال تهران را در اهواز با نتیجه دو بر یک شکست بدهد. گل دوم فولاد را شیمبا مهاجم برزیلی این تیم به ثمر رساند تا با سومین تیم مختلف برابر استقلال گلزنی کرده باشد.
شیمبا که از لیگ هجدهم به فولاد خوزستان پیوست در دو فصل گذشته در بازی برابر استقلال در گلزنی ناکام بود اما امشب از روی نقطه پنالتی و پس از باز کردن دروازه سیدحسین حسینی این طلسم را پایان داد.
شیمبا قبل از این و در لیگ چهاردهم با لباس سپاهان در بازی برابر استقلال یک گل و یک پاس گل داد و نقش مهمی در پیروزی سه بر یک تیمش ایفا کرد.
در لیگ پانزدهم او با تیم گسترش فولاد توانست برابر استقلال گلزنی کند. این بازی با نتیجه دو، دو مساوی به پایان رسید.
شیمبا از لیگ دوازدهم به فوتبال ایران آمده و 95 گل با لباس تیم های مختلف به ثمر رسانده است.