سیاسی

تمدید قانون مالیات بر ارزش افزوده مشکلات عمده کشور را حل می‌کند

پنل اس ام اس هیرو

تمدید قانون مالیات بر ارزش افزوده مشکلات عمده کشور را حل می‌کندبه گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه آلانه، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی در صحن علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی گزارش اقتصادی در مورد لایحه یک فوریتی تمدید قانون مالیات بر ارزش افزوده – مصوب ۱۳۸۷- با اصلاحات بعدی آن، به عنوان موافق تمدید این قانون تا پایان امسال گفت:  قانون مالیات بر ارزش افزوده در سال ۸۷ برای دوره آزمایشی عملیاتی شد تا مانند کشورهای بسیاری از دنیا در راستای شفافیت اقتصادی و ایجاد پایه جدید مالیاتی تصمیم‌گیری شود.

او ادامه داد: دولت به علت اشکالات محتوایی قانون و هم اجرای نامناسب آن، مشکلات متعددی را برای فعالان اقتصادی و مردم ایجاد کرد.

رئیس کمیسیون اقتصادی اظهار کرد: دولت برای اصلاح مشکلات لایحه اصلاح را به مجلس دهم داد و  سه سال به صورت کارشناسی بررسی شد که در انتهای دوره به شورای نگهبان رفت. شورای نگهبان هم ایراد وارد کرد که بخشی از آنها برطرف شد و هفته اخیر در کمیسیون اقتصادی آخرین مراحل مربوط به اصلاح این حوزه را بررسی کردیم، ان‌شاءالله آخرین اصلاحیه ظرف امروز و فردا برای صحن علنی ارسال خواهد شد.

پورابراهیمی تصریح کرد: اگر هفته آینده بتوانیم اشکالات شورای نگهبان را برطرف کنیم، تا یک ماه آینده پس از تایید ابلاغ خواهد شد و بخش عمده‌ای از مسائل و مشکلات جاری کشور را قانون اصلاح شده برطرف خواهد کرد.

او یادآوری کرد: در شرایطی که کشور نیاز به وجود قانون دارد، بدون قانون مالیات بر ارزش افزوده نمی‌توان جلو رفت، زیرا دولت در زمان مقرر پیشنهاد مربوط به تمدید قانون را ارائه نکرد و باعث شد این خلأ و مشکل ایجاد شود.

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا