رونالدو می خواهد هر دقیقه و هر ثانیه بازی کند

کد خبر: 1718677/52
زمان: 22:00
1399/08/21
بازدید: 13,858
فرناندو سانتوس:
فرناندو سانتوس، سرمربی تیم ملی پرتغال میگوید که کریستیانو رونالدو هرگز دوست ندارد خارج از زمین مسابقه باشد.
به گزارش “آلانه”، کریستیانو رونالدو بعد از پشت سر گذاشتن ویروس کرونا در مسابقه آخر یوونتوس مقابل لاتزیو به میدان رفت و تک گل بیانکونری را هم به ثمر رساند. با این حال فوق ستاره پرتغالی در آن مسابقه از ناحیه مچ پا دچار مصدومیت شد و زمین بازی را ترک کرد تا نگرانی های زیادی در این زمینه ایجاد شود.
با این حال رونالدو بعد از مصدومیت در مسابقه برابر لاتزیو به تیم ملی پرتغال دعوت شد تا مشخص شود که مشکل او چندان هم جدی نبوده است. به نظر میرسد که او مشکلی برای بازی امشب و مسابقات پیش روی تیم ملی پرتغال نخواهد داشت و به نوعی فرناندو سانتوس نیز این موضوع را تایید کرده است.
سرمربی تیم ملی پرتغال در این باره گفت: ” رونالدو می خواهد هر دقیقه و هر ثانیه بازی کند. او هرگز نمی خواهد زمین مسابقه را ترک کند”
این فوق ستاره پرتغالی و 35 ساله تا به اینجا در 167 بازی ملی برای پرتغال به میدان رفته و 101 گل نیز به ثمر رسانده است؛ موضوعی که باعث شده او در آستانه شکستن یک رکورد دیگر و عبور از اسطوره فوتبال کشورمان یعنی علی دایی قرار بگیرد.